Fenix

O nama

Zdravo, ja sam Nedja, vlasnik firme Feniks. Već više od 20 godina bavim se popravljanjem
različitih kućnih uređaja i aparata, kao i svih kvarova vezanih za struju, elektriku i elektroniku.

Naš tim

Feniks elektro servis

Na početku, radio sam u jednoj uglednoj kompaniji kao glavni majsor. Međutim, vrlo brzo sam odlučio da pokrenem sopstvenu firmu jer sam želeo da se fokusiram na klijente, na njihove želje i zahteve.

Razmišljao sam na koji način da saznam šta je ono što najviše traže klijenti kada su popravke u pitanju. Otvorio sam tzv. bele strane i nasumično pozvao par ljudi da bih im postavio pitanja: Šta vas najviše nervira kod majstora? I kako možemo to iskustvo da poboljšamo? Nakon svih poziva, pojavio se jasan obrazac njihovih želja, te sam zahvaljujući tome uspeo da razvijem i unapredim svoj posao.

U međuvremenu se posao sve više širio, tako da sam počeo da zapošljavam i druge majstore, električare i servisere. Svi oni su prošli proveru, obučeni su za rad i snabdeveni svim potrebnim alatima tako da ne morate vi da brinete da li imate odgovarajući pribor i instrumente.

Po vašem pozivu, rešavamo bilo koji kvar što je pre moguće, ako treba, i istog dana.

U 4 jednostavna koraka do rešenog problema

Znamo da vodite užurban život i da imate mnogo obaveza. Zato poštujemo vaše dragoceno vreme koje ste odvojili za nas i obećavamo da ćemo tretirati vaš dom kao da je naš.

Nijedan posao nije preveliki ili pretežak za nas i možete biti sigurni da nikada nećemo obaviti ili predložiti neki nepotreban posao.

Naša glavna parola je:

Dolazimo na vreme, ponašamo se ljubazno, profesionalno, jasno komuniciramo sa vama o svakom aspektu posla, transparentno saopštavamo cene usluge i ostavljamo radni prostor čistijim nego što smo ga zatekli.

Pouzdana usluga

Kada angažujete majstora, želeli biste da budete sigurni da će se on pojaviti, da neće otkazati u poslednji čas i da će obaviti posao kako treba. Svesni toga, garantujemo da ćemo na vašu adresu doći tačno u dogovoreno vreme i da ćemo sve popravke obaviti što efikasnije moguće.

Iskusni i profesionalni

Svi članovi našeg tima su obučeni, licencirani i imaju više od 20 godina iskustva. Od nekih jednostavnih zadataka poput zamene prekidača, do komplikovanijih stvari kao što su popravke uređaja, aparata, električnih sistema, profesionalni majstori i električari imaju znanje i sposobnosti da svaki problem reše na najbolji i najbrži mogući način.

Hitne intervencije

Naš tim majstora, električara i servisera je tu za vas u bilo koje doba dana ili noći. Stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana u nedelji, tokom cele godine, uključujući i praznike. Bilo da se radi o curenju veš mašine usred noći ili je došlo do kratkog spoja, naša dežurna služba odmah dolazi u vaš dom i rešava novonastali kvar.

064 9999 729